andrzej1962, jeszcze są RT MAXXy, tez polecam, rant jest, trakcja na nich, komfort
opony letnie - co myślicie
Zwiń
X
-
A ja niedawno kupiłem Falkeny ZE 914 rozmiar 225/45/17. Uzywki z końca 2013 i 7mm bieżnika. Ktoś miał z nimi do czynienia? Jeszcze ich nie zamontowałem, więc sam nie jestem w stanie nic powiedzieć. Parametry podane przez producenta mają dobre i opinie w necie są niby OK, ale nigdy nie wiadomo kto je pisałJest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Conti CPC5 FR założone. Po GY hydragrip nie wiedziałem, że można mieć tak cicho w samochodzie. Już chciałem wysiadać i patrzeć, czy silnik chodzi Zobaczymy co dalej
Komentarz
-
-
conti to nie są najcichsze opony...
Zamieszczone przez adaśA ja niedawno kupiłem Falkeny ZE 914 rozmiar 225/45/17. Uzywki z końca 2013 i 7mm bieżnika. Ktoś miał z nimi do czynienia?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Hubee, ja teraz zakłdałem klientom hankooki w 19 i 20.
yoko bym się bał za względu na ząbkowanie kiedyś miały z tym problemy. ale teraz coraz mniej opon ząbkuje , choć klientce nokiany prawie nowe z accordzie wywaliło..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
No wlasnie ja chcialem S1 Evo 2, lub Nokian zLine, ale gumiarz goraco polecal Yoko. Podobno sie Yoko poprawilo. Evo 2 na niemieckim forum maja tendencje do zabkowania. Komu tu wierzyc? :evil: Mam zrobiona swieza geometrie. Zobaczymy. A moj przod i tak nie przejedzie wiecej jak dwa sezony. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
leszekmw, tutaj http://m.meteovista.pl/Europa/Niemcy...sgaden/4096925 ;-) właśnie zaczęło... eot.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matrix_plPo pierwszym deszczu wiem że to był doby pomysł specjalnie wjechałem w głęboką wodę przy większej prędkości nawet nie poczułem że koła mają uślizg lub zwiększony opór
M.666 4U
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Conti CPC5 FR założone. Po GY hydragrip nie wiedziałem, że można mieć tak cicho w samochodzie. Już chciałem wysiadać i patrzeć, czy silnik chodzi Zobaczymy co dalejByły:
Astra F 1.4 16V 90KM - 1998rok
Astra H 1.7 CDTI 101KM - 2005rok
Komentarz
-
-
Dorzucę jeszcze o CPC5 jedno zdanie. Pomimo rantu ochronnego na felgę wygląda trochę "balonowato". Porównuję z innymi i zauważam, że jak jest rant to bok opony "licuje" pionowo z felgą a tutaj jest wyraźne wybrzuszenie od ciężaru samochodu. Uprzedzę sugestie - ciśnienie przód i tył są prawidłowe. Taki mają wygląd. Ale to szczegół. Wolę to niż hałas GY Hydragrip
Komentarz
-
-
Miał ktoś z Was opony 225/50/16. Jako zamiennik idealnie zamieniają się z 205/55/16. Nigdzie nie mogę znaleźć kogoś kto miał taką konfigurację na feldze o szerokości 6,5.
Opony 2 cm szersze tylko pytanie czy nic nie ociera. Czy ktoś może mi pomóc w tym temacie.Kamil
Octavia II FL 1,4 TSI 2009 Elegance Liftback
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39711
Fabia I 1,4 16V 2005 Ambiente Combi
Komentarz
-
Komentarz